Handmade Fine Studio Jewellery

Goudsmid in Alkmaar en omgeving.

Alle sieraden worden met de hand in de Studio gemaakt van verschillende edelmetalen en edelstenen. Shop online of kom naar de Studio in het centrum van Alkmaar.

5/5
Brecht heeft twee hele mooie ringen voor ons gemaakt. Ze had veel, mooie edelstenen om uit te kiezen. Ze heeft goed naar onze wensen geluisterd! We zijn erg tevreden. We waren altijd welkom vanuit het verre Gouda! We zouden haar zeker aanbevelen.
ANGELA LINTING
5/5
Op zoek naar een toermalijn ring kwam ik Studio Brecht tegen op internet. Altijd een gok, het op afstand bestellen. Maar je hebt me niet teleurgesteld Brechtje ! Ik ben heel blij met de vakkundig gemaakte ring met die mooie peach toermalijn die je me supersnel hebt toegestuurd.
ANNEMIEKE KOOijman
5/5
Dank je wel Brechtje, voor de prachtige ring die ik vandaag bij jou heb opgehaald. Door jouw persoonlijke aandacht en eerlijke advies heb ik een ring uitgekozen die echt bij mij past. Ik ben er heel blij mee!
Lisette Pascaud

Maak een afspraak

Alle sieraden worden in de Studio door Brechtje gemaakt. De sieraden worden vervaardigd in edelmetaal  met verschillende soorten edelstenen, diamanten en parels. Nieuwsgierig? Maak een afspraak.