Search
We’re here to help you

Maatwerk

Eigen goud

Heb je een idee over een sieraad en wil je deze op maat laten maken door een goudsmid? Of heb je oud goud dat in een kastje ligt te verstoffen? Een mooie en duurzame oplossing kan zijn om er een nieuw sieraad van te laten maken. Ik werk als goudsmid in Alkmaar vooral met 14 karaat geelgoud, 18 karaat geelgoud en sterling zilver. We kunnen samen onderzoeken naar wat de mogelijkheid is en of het past binnen de stijl van StudioBrecht. Je kan altijd contact opnemen met de Studio in Alkmaar. 

Ontwerp

Het is vaak lastig om in de schatten hoe een sieraad eruit gaat zien . Er kan eventueel een ontwerpschets gemaakt worden. Vaak is dit niet nodig omdat ik in de Studio veel kan laten zien en het ontwerp dan meestal duidelijk is.

Edelstenen

De sieraden worden vervaardigd in edelmetaal met verschillende soorten edelstenen, diamanten en parels. Er wordt met natuurlijke materialen gewerkt. Edelstenen kunnen op zicht voor je worden besteld

Eigen ontwerp

In overleg kunnen we een sieraad voor je ontwerpen. Je kan naar de Studio komen, maar het is ook mogelijk om via een video call tot een ontwerp te komen.